Σχετικά με εμάς

Αγαπητοί κυνηγοί,

Από το 2017 είμαστε αρκετά τυχεροί να οργανώσουμε ταξίδια κυνηγιού για σας στην μαγευτική Ρωσία. Εστιάζουμε πάντα στο πάθος, τη βιωσιμότητα, την καλή μεταχείριση των ζώων, το κυνήγι να εξασφαλίζει τη προστασία του περιβάλλοντος και την ευζωία των ζώων.

Από το 2017 είμαστε στην ευχάριστη θέση να οργανώνουμε ταξίδια κυνηγιού για εσάς στην μαγευτική Ρωσία. Εστιάζουμε πάντα στη νομιμότητα, τη βιωσιμότητα, την καλή μεταχείριση των θηραμάτων τηρώντας γραπτούς και άγραφους νόμους της κυνηγετικής κουλτούρας. Στις εξορμήσεις μας είναι εξασφαλισμένη η προστασία του περιβάλλοντος.

Με μας δεν μπορείτε να "κυνηγάτε μόνο" αλλά να δοκιμάσετε τις πολύ ιδιαίτερες και προσωπικές  διακοπές των ονείρων σας με όλη σας την οικογένεια. Γνωρίστε τις νέες όψεις του κυνηγιού σε θηράματα άγνωστα για την χώρα μας. Ανακαλύψτε νέες τεχνικές στην ονειρική Ρωσία, διαφορετική κυνηγετική κουλτούρα  και έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους νέους φίλους.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο σπίτι μας και ανυπομονούμε να σας συμβουλέψουμε και να σας συνοδεύσουμε με επιτυχία στη μαγευτική Ρωσία. Σας ευχόμαστε μια επιτυχημένη κυνηγετική περίοδο. .

Νικόλαος Πεΐδης διοργανωτής, συνοδός κυνηγετικών ταξιδιών στη Ρωσία.